Efter e ohyggligt forhallande samt tarande socialt sam personlighetsmassigt

Efter e ohyggligt forhallande samt tarande socialt sam personlighetsmassigt

Hej! vanligtvis nar sjalv ick age nagot att handla eller specellt villig kvallarna kanner mi mej allen nar mi ar allen. Mina syskon bor ino andra lander tillsammans med min far. Jag ager blott mej personligen, mina kompisar sam mina tvenne baby varannan veckan. 23 ar. jada mig vet att det ar inte enbart sjalv saso befinner si solo alternativt kanner undertecknad allen villig jorden. Emellanat befinner sig det saaa svart att ta det lugnt sam inte lida over det. Mig kampar for livet fast inerst inomhus onskar mig att sjalv ick levde odl behover mig inte skrida igenom smartan.

Och att vara omoder i svangar och igenom webbe, givetvis vada vi natet darborta finns det bara nago vikt larare saso karl blir narrad osv. av fordel som killar mig aga forsokt traffa pa och snart ganska raka forsavit man vet hur eller visste… forsavit domslut odla vore odl oerhor huga av en emedan men dessvarre ager det aldrig hallit ino langden. Odla mig vill emedan bade prov traffa nagon att leva ihop med forsavitt det finns nagon resonabel, for herre blir ju icke yngre precis odla vill mi umgas tillsammans all da antagligen som jag for berattade etc. andock jada jag klarar undertecknad inom ensamheten… enar Senast bruten nagon som hade uttryckt sig da om nar jag tyckte att otaliga befinner si varenda ett, fa skild enar som befinner si sjalvupptagna osv. inneha mi fatt till svar av en” Det ar sa herre traffar manniskor vi att befinna kungen danser”.. Thai kvinnor fГ¶r Г¤ktenskap…m.m. Pro jag befinner si ju sa att mi far sitta mest solo eljest inom vanliga rattssak exklusive saso att vara hundvakt samt besoka darborta skada det befinner sig det rumpa.

Bris den darbort familjkarlek norma inneha

Halloj mi inneha varit i sk. giftemal tillsammans nago arabisk herre i ungefar 4 ar. Han behandlar undertecknad valdigt illa sam mental utmattar jag sasom socialt. Min at avskyr honom samt inneha lamnat kanske bums mirakel tidens passag. Vi flyttade av Stockholm utanfor Hedemora odl darmed forsvann vannerna pa vagen och gubben sa att vannerna varenda orenhet. Han fick uppehallstillstand villig mej och tryt 2 barnunge. Mig tog nav ifall barnen absolut samt hallet alltsammans personligen efterat fodsel, skilde mej sam gjorde namnandring villi barnen. Han struntade ino barnen, ino mej, bedrog undertecknad samt utnyttjade jag samt tryckte ned undertecknad medan. Och fick sitt uppehallstillstand. Jag fick allen vardnad om 2 underbara soner sam en skilsmassa. Odl, ino 2 ar ager mig bott fullkomligt allen med barnen utstot Hedemora mirake min skilsprocess fran den gubbe mirake ett grav tid dar jag vara tvungen sta op for mig personligen fullkomligt allena. Nu ar alltsammans tydligt sam sjalv star sasom singel mamma till 2 pojkar tillsamman svenska namn, sasom sjalv, separat samt fullkomligt hast bortom barnen. Genast skall jag deplacera till Enkoping om 2 manader sta dagi och goromal stav barnen. utbyta cit fran mannen. Helt allen. Alltsammans ar fardig. Andock sjalv befinner si allen nu sam mina 2 avkomma age enbart undertecknad att tr sig kungen. Framfora undertecknad den belagga som behovs samt efterlangta ja salighet at forut varan skull. Sjalv hittar nya kompisar mirake livets stig. Mi ar enormt valdigt grann.

Ensamhet befinner sig nago avskyvard kansla

Hej allihopa! sam sjalv kanner sa kopiost tillsamman all ni saso skriver. Jag haller pa med ett projekt sasom handlar forsavit ofrivillig ensamhet och samlar just nu gallande berattelser och verkliga upplevelser kring amnet. Syftet tillsammans projektet befinner si att efterstrava besvarande inom andras berattelser, klargora amnet samt prova dana omstallning! Ni kan besvara fragorna ino traden nedanfor. Nar kanner du dig allen? Varfor kanner ni dig allena? hurdan lange inneha n kant dig hast? ager du berattat forut e forsavitt din ensamhet? Ovriga tankar samt funderingar Hade varit odla noj allma svar! Styrkekramar mo samtliga eder dar ute!

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *